Curs de Balet Fitness ~ Ballet Art
  • ro
  • en
Curs de Balet Fitness

Clasa de Ballet Fitness Academy este un program nou de antrenament care combină eleganța pașilor de balet clasic cu energia mișcărilor de gimnastică aerobică. Toți cei care îndrăgesc baletul și muzica de calitate și, totodată, caută o formă de antrenament cu totul diferită de cele care există în prezent vor fi încântați de acest program de întreținere. Beneficiile cursurilor de Ballet Fitness Academy  sunt vizibile atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic. Un astfel de program ne ajută să ne simțim mult mai încrezători, optimiști și plini de energie. Principalele beneficii ale cursurilor de ballet fitness se concentrează asupra reducerii stresului, autocunoașterii și a unei capacități mentale crescute.

Programul conceput de prim-balerina Iolanda Petrescu are și rolul de a remodela corpul într-unul mult mai frumos, armonios, estetic, tonifiat, puternic și rezistent.

Executați corect, pașii de la Ballet Fitness Academy ajută inclusiv la pierderea în greutate astfel că, în cel mai scurt timp, corpul va fi tonifiat, se va subția iar kilogramele în plus se vor topi. În urma practicării acestor antrenamente, cursanții vor avea flexibilitatea și mobilitatea vizibil sporite, își vor corecta postura corporală, vor avea articulații sănătoase și își vor dezvolta capacitatea plămânilor datorită respirațiilor adânci.

Exercițiile de Ballet Fitness se concentrează și pe interacțiunea dintre suflet, minte și corp și, împreună cu muzica clasică, duc la o creștere a activității creierului.

Cursurile Ballet Fitness Academy au loc între orele 19:30 și 20:30, la sediul din Mihail Sebastian nr. 130

Înscrie-te

Conectează-te cu noi